Bloggens forfatter

Bloggens forfatter er Erling Spelling Østergaard, og jeg bor I Viborg sammen med min kone Anne-Marie. I 2011 blev jeg pensioneret fra min stilling som rektor for Viborg Katedralskole; måske et år eller to for tidligt (siger min kone), men hellere det end at høre et lettelsens suk brede sig på arbejdspladsen. Selv om jeg lod mig pensionere fra rektorstillingen havde jeg bestemt ingen drøm om “lænestolen”, og jeg fortsatte i både lønnede og ulønnede hverv. Frem til udgangen af 2014 var jeg formand for Nordeas Bankråd i det midtjyske, og aktuelt (efteråret 2017) arbejder jeg fortsat som certificeret tilsynsførende for Undervisningsministeriet ved private skoler. Derudover laver jeg sammen med min viv rejser for mennesker med interesse for kultur og historie – mit speciale er Central- og Østeuropa. På fronten for frivilligt arbejde er jeg aktiv i Virksund Sejklub (formand fra 2013-2017) og sejler-instruktør i den samme sejlklub. Så når nogen spørger, om jeg er pensionist, ved jeg aldrig, hvad jeg skal svare…!

Ud over denne familieblog laver jeg også en blog om min families historie og er man interesseret, er man velkommen til at læse med også der. Bloggen hedder “Spellingøstergaard.dk” og kan findes her.

Et billede hører vist også med til en præsentation, så her kommer der et –

Hvis man som læser har lyst til at kommentere bloggen, er man meget velkommen til at gøre det. Man kan ringe til mig på tlf.: 4010 0655 eller man kan sende mig en mail på erlingoestergaard@gmail.com.

1 thought on “Bloggens forfatter

  1. Good to discover this blog. Some commentary on Australia would be a pleasant addition!!

    Copenhagen this morning with a marvellous sense of community. Many many bikes left unlocked; not possible anywhere else I have been. Lots of young families promenading as the shopkeepers gear up for their day; fruit pretty tired.

    Stay strong Erling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *