Fire kartofler…!

Fire kartofler…!

Vi vil nordpå for at se Fuerteventuras ‘nye’ hovedstad, Puerto del Rosario, samt øens største turistby, Corralejo, helt mod nord, kun en kort sejltur fra Lanzerote. Efter at have læst beskrivelserne af de to byer var forventningerne ikke høje, og det var godt, for der er ikke meget at komme efter.

Puerto del Rosario er pæn og nydelig, men fuldstændig uinteressant, hverken smuk eller charmerende. Det mest spændende er fyren her, der indgår i en række af figurer, man finder over hele øen –

Corralejo er et mekka for surfere, men da vores surfbrædder netop er til reparation, fik vi ingen glæde af de store bølger, der buldrer ind mod land.

Lige så kedelige de to byer er, lige så smuk er nationalparken mellem dem. Endeløse strande med det fineste gule sand –

Klitterne er så høje som himmelbjerget, sådan virker det i hvert fald, og her står AM på toppen af en af dem –

Det er helt klart, at de mest spændende oplevelser på Fuerteventura ligger på øens blæsende vestkyst, og lidt ved et tilfælde dumpede vi ned i landsbyen Cotillo, der bestemt er et besøg værd, fantastisk flot beliggende direkte ned til havet, kun få turister og hyggelige, krogede gader med ‘peace, love and harmony’ –

Uheldigvis svigtede min planlægning af dagen på et kritisk tidspunkt, idet vi passerede en super beliggende fiskerestaurant netop som sulten rumlede i maven. Meget uheldigt. Topnummeret var en fiskeplatte til to personer – og AM sagde det smagte godt. Heldigvis var der også fire kartofler…!

 

Næste afsnit -> God plads på Fuerteventura

Nye indlæg